• 20/07/2022

Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ: Ντουμπάι: Το πρώτο ξενοδοχείο με θέμα το ποδόσφαιρο θα ανοίξει τον Νοέμβριο (συνέχεια…)

Φωτογραφία: Το NH Dubai The Palm θα γίνει hotspot για τους οπαδούς που κατευθύνονται προς το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ

 

Το πρώτο ξενοδοχείο του Ντουμπάι με θέμα το ποδόσφαιρο, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να εγκατασταθούν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022 και να μεταφέρονται ημερήσια από και προς την Ντόχα, θα ανοίξει τον Νοέμβριο.

Το NH Dubai, στη δυτική πλευρά του The Palm Jumeirah, θα γίνει hotspot για τους οπαδούς που κατευθύνονται στο Κατάρ για να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται στην περιοχή.

Η ζήτηση για δωμάτια ξενοδοχείων από διεθνείς ποδοσφαιρόφιλους που σχεδιάζουν να μείνουν στα ΗΑΕ έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς το αθλητικό γεγονός πλησιάζει προς την έναρξη του στις 21 Νοεμβρίου.

Η οργάνωση «Football Fans Dubai Experience», που φιλοξενείται από τον οργανισμό τουρισμού «Expat Sport», θα προσφέρει ένα πακέτο πτήσεων από το Ντουμπάι στο Κατάρ, μεταφορές από το αεροδρόμιο, και διαμονή στο νέο NH Dubai The Palm.

Τα ξεχωριστά πακέτα φιλοξενίας θα περιλαμβάνουν εισιτήρια του αγώνα.

«Πρόκειται για μια εντελώς νέα προσθήκη στο τοπίο της φιλοξενίας στο Ντουμπάι», δήλωσε η Sue Holt, εκτελεστική διευθύντρια της «Expat Sport», του αποκλειστικού αντιπροσώπου πωλήσεων της επίσημης φιλοξενίας κατά τη διάρκεια των αγώνων.

«Συνεργαζόμαστε με τους επίσημους συνεργάτες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Fifa για να κάνουμε αυτό το γεγονός μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία για τους επισκέπτες μας.»

«Ως εξειδικευμένος φορέας διοργάνωσης αθλητικών ταξιδιών, κατανοούμε πλήρως τις ταξιδιωτικές ανάγκες των οπαδών του ποδοσφαίρου, οι οποίες μπορεί να είναι αρκετά συγκεκριμένες σε σύγκριση με τους απλούς παραθεριστές.»

«Θα υπάρχουν διεθνείς οπαδοί που έρχονται για πρώτη φορά σε αυτή την περιοχή, οπότε το να βρίσκονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με άλλους ομοϊδεάτες σε μια εκπληκτική τοποθεσία στο «The Palm» θα πρέπει να κάνει αυτές τις διακοπές ευχάριστες και αξέχαστες».

 

Ημερήσιες εκδρομές στην Ντόχα

Κατά τη διάρκεια του πολύμηνου τουρνουά, το NH Dubai The Palm, το οποίο αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Νοεμβρίου, θα μετατραπεί από ένα σύγχρονο ξενοδοχείο 533 δωματίων σε ένα άντρο ποδοσφαιρικού καύσωνος.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν πρόσβαση σε αθλητικές προκλήσεις και διαγωνισμούς καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ενώ το αθλητικό μπαρ του ξενοδοχείου θα μετατραπεί σε ζώνη φιλάθλων.

Οι οπαδοί που θα πετάξουν στη Ντόχα για ένα ημερήσιο ταξίδι και θα μείνουν στο ξενοδοχείο θα λάβουν πακέτα υποδοχής, εισιτήρια και εκπτώσεις σε άλλες καθορισμένες ζώνες φιλάθλων σε όλη την πόλη για να παρακολουθήσουν αγώνες.

Θα δρομολογηθούν λεωφορεία ώστε οι οπαδοί να μπορούν να παρακολουθήσουν άλλους αγώνες στις επίσημες ζώνες φιλάθλων σε όλη την πόλη, στο λιμάνι του Ντουμπάι, στην Coca-Cola Arena και στο Football Park στο DIFC.

 

Η Expat Sport προσφέρει διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων με 1.290 δολάρια, 2.580 δολάρια για οκτώ διανυκτερεύσεις και ένα πακέτο 12 διανυκτερεύσεων με 3.870 δολάρια, τα οποία περιλαμβάνουν διαμονή σε δίκλινα ή διπλά δωμάτια.

Τα ταξιδιωτικά και ξενοδοχειακά πακέτα απευθύνονται σε όσους έχουν ήδη εισιτήριο για τον αγώνα μέσω της κλήρωσης της Fifa ή από αλλού.

Τα πακέτα φιλοξενίας ξεκινούν από 950 δολάρια για έναν αγώνα ομίλων και περιλαμβάνουν στάθμευση στο γήπεδο, φαγητό και ποτό. Το πιο ακριβό πακέτο φιλοξενίας είναι μια θέση στο «Pearl Lounge» στα 4.950 δολάρια ανά άτομο για έναν αγώνα. Περιλαμβάνει γεύμα έξι πιάτων, ψυχαγωγία, κοκτέιλ και ειδική υπηρεσία θυρωρού.

Μια σουίτα του γηπέδου μπορεί να ενοικιαστεί για 22.450 για ένα ιδιωτικό δείπνο.

Από τη στιγμή που η Expat Sport διέθεσε προσφορές στη Διεθνή Ένωση Αθλητικών Ταξιδιωτικών Γραφείων, 150 πακέτα έχουν ήδη αγοραστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Οι αιτήσεις για εισιτήρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου κλείνουν στις 16 Αυγούστου

Η ζήτηση αναμένεται επίσης να εισρεύσει από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, το Μεξικό, την Ολλανδία και τον Καναδά, που προκρίθηκε σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μόλις για δεύτερη φορά - το 2022 θα είναι η πρώτη της χώρας μετά από 36 χρόνια.

Μέχρι στιγμής, έχουν ήδη πωληθεί 1,8 εκατομμύρια εισιτήρια του τουρνουά, ενώ το τελευταίο περιθώριο υποβολής αιτήσεων κλείνει στις 16 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Μέση Ανατολή θα πωλούνται με σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρχει ένα σύστημα ηλεκτρονικής αναμονής για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν.

 

Οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράζουν το πολύ έξι εισιτήρια ανά αγώνα, και το πολύ 60 εισιτήρια για το τουρνουά, ώστε να αποτραπεί η μαζική αγορά από τους μικροπωλητές που επιδιώκουν να μεταπωλήσουν εισιτήρια στη μαύρη αγορά με φουσκωμένες χρεώσεις.

 

Οι οπαδοί έχουν προειδοποιηθεί ότι η αγορά εισιτηρίων εκτός των επίσημων πρακτορείων πώλησης μπορεί να ακυρώσει την αγορά τους, οδηγώντας στην ακύρωση των εισιτηρίων τους για τον αγώνα.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορείτε να βρείτε στο FIFA.com