• 20/06/2022

Γιατί δεν γίνεται Παγκόσμιο Κύπελλο αυτό το καλοκαίρι - και πότε ξεκινάει; (συνέχεια...)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί το 2022 και παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση τώρα, αυτό δεν θα γίνει για αυτό το καλοκαίρι. Αντ' αυτού έχει μετατεθεί από τη διοργανώτρια χώρα για έναν σημαντικό λόγο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα ιστορικό γεγονός για πολλούς λόγους - κυρίως για το γεγονός ότι δεν έχει καν ακόμα ξεκινήσει!

Ποτέ στο παρελθόν το τουρνουά δεν είχε διεξαχθεί σε διαφορετική εποχή από το καλοκαίρι, οπότε, φέτος, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί χάρη στη FIFA.

Έχει να κάνει με το κράτος που διοργανώνει το αθλητικό γεγονός, αποτρέποντας την διεξαγωγή του μεγάλου αυτού ποδοσφαιρικού γεγονότος από τη συνηθισμένη περίοδο του Ιουνίου και του Ιουλίου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί αυτήν τη φορά τον χειμώνα ώστε να αντιμετωπιστούν οι καυτές-ανυπόφορες θερμοκρασίες της αραβικής αυτής περιοχής, κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συνηθίσουν πολλά, με την έναρξη αυτού του Παγκόσμιου Κυπέλλου, κάτι που μπορεί να φανεί ασυνήθιστο στους οπαδούς του αθλήματος.