• 10/06/2022

Η Γεωργία νίκησε και στον τρίτο αγώνα του UEFA Nations League, αυτήν τη φορά τη Βόρεια Μακεδονία μέσα στα Σκόπια (συνέχεια…)

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας νίκησε 0-3 τη Βόρεια Μακεδονία στον τρίτο αγώνα της για τον C4 όμιλο του UEFA Nations League, μέσα στην Todor Proeski Arena στα Σκόπια, την Πέμπτη.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Budu Zivzivadze στο 52ο λεπτό, με τον Kvicha Kvaratskhelia να προσθέτει το δεύτερο στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης και τον Otar Kiteishvili να πετυχαίνει το τρίτο γκολ στο 84ο λεπτό.

 Σε συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη, ο Willy Sagnol, ο προπονητής της γεωργιανής ομάδας, δήλωσε ότι η γεωργιανή ομάδα προσπαθεί να κάνει "ένα ακόμη βήμα" και να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024, σημειώνοντας ένα καλό αποτέλεσμα στη διοργάνωση του Nations League. Ο Sagnol επεσήμανε επίσης τη "σπουδαία δουλειά" της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας ότι ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει πλέον τη γεωργιανή ομάδα στην κορυφή του ομίλου με εννέα βαθμούς, πέντε μπροστά από τη Βόρεια Μακεδονία. Στο επόμενο παιχνίδι της η ομάδα θα φιλοξενήσει την Κυριακή τη Βουλγαρία.