• 04/04/2022

04-Απρ.2022: Η Μίλαν θα παίξει μπροστά σε ένα κατάμεστο Σαν Σίρο για πρώτη φορά από πριν από την πανδημία, καθώς αντιμετωπίζει την Μπολόνια το βράδυ της Δευτέρας σε μια κρίσιμη αναμέτρηση (συνέχεια...)

Η νίκη είναι απολύτως απαραίτητη για την Μίλαν για να αυξήσει τη διαφορά από τους αντιπάλους της ώστε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Καθώς το Ιταλικό Πρωτάθλημα εισέρχεται στην τελική του φάση, η Μίλαν δεν μπορεί να κάνει λάθη και ο Στέφανο Πιόλι θα πρέπει να κάνει προσεκτικές εκτιμήσεις για το κάθε παιχνίδι.

Η Μπολόνια ξεκίνησε αρκετά καλά τη σεζόν και διατηρήθηκε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα σχεδόν και για τις 19 αγωνιστικές του πρώτου μισού της περιόδου, αλλά, έκτοτε, η φόρμα της έχει επιδεινωθεί και έχει κερδίσει μόλις έναν αγώνα μέσα στο 2022. Ξεκίνησε το ημερολογιακό έτος με τρεις συνεχόμενες ήττες και έρχεται σε αυτό το παιχνίδι μετά από διαδοχικές ήττες με 1-0 από τη Φιορεντίνα και την Αταλάντα, με την πρόσφατη θλιβερή είδηση ότι ο Σερβοκροάτης προπονητής της, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, (φωτογρ.) θα πρέπει να παλέψει για δεύτερη φορά με τον καρκίνο.