• 29/03/2022

29-Μαρ.2022: Στο στάδιο Ντραγκάο, της πόλης του Πόρτο, υποδέχεται σήμερα το βράδυ η Πορτογαλία την ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας για το Nations League... (συνέχεια)

Η Βόρεια Μακεδονία, ιδιαίτερα τώρα, μετά την νίκη της απέναντι και στην ομάδα της Ιταλίας, απέδειξε ότι έχει μια πολύ ισχυρή και δεμένη ομάδα. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας για την ομάδα της Πορτογαλίας, η οποία, μετά την νίκη της εναντίον της Τουρκίας και παρά το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της, καλείται να αντιμετωπίσει μια αποφασισμένη και γεμάτη ενθουσιασμό Βόρεια Μακεδονία, η οποία θα παλέψει σκληρά για αυτήν την μεγάλη διάκριση για την μικρή αυτή χώρα των Βαλκανίων, επιστρέφοντας όχι μόνο νικήτρια αλλά και με το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός της Μακεδονίας, Ντιμιτάρ Κοβατσέβσκι, συνόδεψε την αποστολή της χώρας του μέχρι και στο αεροπλάνο για το Πόρτο, προκειμένου να τους εμψυχώσει και να τους ευχηθεί τα βέλτιστα.

Ο Φερνάντο Σάντος, προπονητής της ομάδας της Πορτογαλίας, δηλώνει πως ο σημερινός αγώνας φαίνεται πως για τους παίκτες της Βόρειας Μακεδονίας είναι το «παιχνίδι της ζωής τους», και πως για αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται η ομάδα του να ανταποκριθεί δυναμικά στην αποφασιστικότητα, την επιθετικότητα, το πνεύμα και την επιθυμία των αντιπάλων της.