• 25/02/2022

25-Φεβ.2022: Ο Τσάβι Χερνάντεζ χαρακτήρισε τη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Νάπολι ως την πιο "ολοκληρωμένη" εμφάνιση της ομάδας στη σεζόν, αφού είδε την ομάδα του να επικρατεί με 4-2 στο στάδιο Diego Armanda Maradona.

«Ίσως αυτή να ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση της σεζόν μας. Θέλαμε να κυριαρχήσουμε και τα καταφέραμε", δήλωσε ο Τσάβι Χερνάντεζ

Και συμπληρώνει:

«Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια που κάναμε και με το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες και αυτός είναι ο δρόμος προς τα εμπρός. Είμαστε στο σωστό δρόμο!

Η Νάπολι πίεσε ψηλά και υπήρχαν χώροι πίσω της που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε με προσχεδιασμένες χειρουργικές επιθέσεις. Έτσι, εκμεταλλευτήκαμε τους γρήγορους παίκτες μας. Καταλάβαμε πώς να δημιουργούμε και να χρησιμοποιούμε έναν ελεύθερο παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα.

Κυριαρχήσαμε για 90 λεπτά και είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε αυτό από τότε που έγινα προπονητής. Είναι μια νίκη επί μιας ομάδας που επαναλαμβάνω ότι είναι ομάδα επιπέδου Champions League, μια ομάδα που δεν δέχεται πολλά γκολ και που παλεύει για τον τίτλο του πρωταθλήματος.»

 

Ύστερα από μια τέτοια νίκη, η Μπαρτσελόνα αρχίζει πλέον να πείθει ότι αποτελεί μία από τις πιο ικανές ομάδες για την διεκδίκηση του Κυπέλλου της UEFA, όντας ένα πραγματικό φαβορί.