• 24/02/2022

24-Φεβ.2022: Παρά το 6-0 της ομάδος του απέναντι στην Λήντς, ο Γιούργκεν Κλοπ, με εμφανή μετριοπάθεια, δηλώνει πως δεν είναι αυτοσκοπός του να πάρει το πρωτάθλημα από την Σίτι.

Κατόπιν της χθεσινής συντριπτικής επικράτησης της Λίβερπουλ, μέσα στο Άνφιλντ, με 6-0 εναντίον στην Λήντς, ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλόπ, δηλώνει πως η ομάδα του δεν καταδιώκει να πάρει τον τίτλο της Πρέμιερ  από την Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός ότι η ψαλίδα της βαθμολογικής  διαφοράς έχει συρρικνωθεί πλέον στους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες του Κλοπ που έχουν κερδίσει τα έξι τελευταία παιχνίδια τους στην Premier League, μόλις πριν από δύο εβδομάδες, βρίσκονταν στους δώδεκα βαθμούς πίσω από τη Σίτι.

«Δεν κυνηγάμε τη Σίτι», δήλωσε το αφεντικό των "κόκκινων". «Προσπαθούμε απλώς να κερδίζουμε τα ποδοσφαιρικά μας παιχνίδια.»

Και προσθέτει: «Όλα όσα κάνουμε βασίζονται σε μια κορυφαία, οργανωμένη και συμπαγής αμυντική απόδοση. Διαφορετικά, χωρίς αυτό, θα ήμασταν απλώς μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα, αντί μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα.»