• 20/02/2022

20-Φεβ.2022: Πωλείται -και μάλιστα ανακαινισμένο- το γήπεδο της Μπαρτσελόνα στο διαδικτυακό Spotify!!

Στα πρόθυρα συμφωνίας βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με την Spotify, προκειμένου να λάβει -το από μια πρώτη ανάγνωση τουλάχιστον- το όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ για τους τίτλους ιδιοκτησίας του γηπέδου της, «Καμπ Νου», σε μια 20ετούς βάθους συμφωνία με την Spotify, αφού ολοκληρωθούν όλες οι ανακαινίσεις του γηπέδου.

Λίγες τυπικές διαδικασίες χωρίζουν ακόμη την Μπάρτσα από την υπογραφή αυτής της διεθνούς συμφωνίας χορηγίας με την διαδικτυακή πλατφόρμα ροής ήχου «Spotify». Αυτή η συμφωνία, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει και την αλλαγή του χορηγού στην φανέλα της ομάδος, ενώ, ήδη επίσης, αυτήν τη στιγμή, κατά τη διάρκεια δηλαδή της αναδιαμόρφωσης του γηπέδου, υπό σοβαρή εξέταση έχουν τεθεί και τα προς πώληση δικαιώματα ονομασίας του «Camp Nou»!

Όπως ήταν φυσιολογικά αναμενόμενο, από την στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση της συνεργασίας, κάτω από αυτούς τους όρους, της Μπαρτσελόνα με το Spotify, έχουν δημιουργηθεί πολλές τριβές εντός του Καταλονικού συλλόγου.

Πιστεύεται ότι αυτή η συμφωνία στην πραγματικότητα αποτέλεσε μία από τις ουσιαστικές αιτίες για τις οποίες ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Φεράν Ρεβέρτερ, παραιτήθηκε από το ρόλο του. Ήταν της άποψης ότι ένα μέρος που έχει τόσο μεγάλη σημασία δεν μπορεί να πωλείται στον πλειοδότη.

Αντιθέτως, ο πρόεδρος Χουάν Λαπόρτα, δήλωσε πως ό,τι γίνεται είναι για να επανέλθει ο σύλλογος στην σωστή του πορεία.